Aanleverspecificaties & Uploaden

De technische fiches voor beeldopmaak (formaat, resolutie, …) zijn voor elk product te vinden in het tabblad "Template" onderaan op de betreffende productpagina.
 

Algemene richtlijnen


Vanaf het moment dat wij uw ontwerp ontvangen, wordt het persoonlijk en deskundig geverifieerd, rekening houdend met de onderstaande aanleverspecificaties:
 
  • Bestandsformaten
Lever uw bestanden bij voorkeur aan als PDF.
 
  • Afmetingen en minimale resolutie
De gebruikte afbeelding(en) in uw printklare bestanden zou(den) idealiter een resolutie moeten hebben van 72 dpi. Bewaar ze op ware grootte, dus 1:1.
 
  • Lettertypen
Stuur uw gebruikte lettertypen altijd mee. Of verander de tekst in uw ontwerp in lettercontouren/outlines.
 
  • Kleuren
Maak uw bestanden op met CMYK-kleuren. Hierdoor kunnen wij de kleuren van het ontwerp zo goed mogelijk laten overeenkomen.
 
 

Uploaden

 
Indien u uw printklare bestanden direct kan aanleveren bij de bestelling, klikt u op „Kies bestand” voordat u op „Bestellen” klikt.
 
Verkiest u echter om het nodige beeldmateriaal voor productie achteraf aan te leveren, dan kan dat via WeTransfer binnen 30 werkdagen na de bestelling. U kan ook een e-mail sturen met het bestand naar info@printolia.eu
 
 
 
Indien u nog vragen heeft over de aan te leveren bestanden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: info@printolia.eu.