Beursstanden

Beursstanden

Volledige standen met topkwaliteit bedrukking voor congressen en beurzen.

De bedrukte wanden van Expo-Etcetera zijn licht van gewicht, en eenvoudig op te stellen zonder tools. Ze worden aangeboden in verschillende uitvoeringen (pop-up- of buisframe), in verschillende breedtes (van 2,25 tot 6m in 1 stuk), en in verschillende vormen (recht of gebogen). Onze wanden zijn eenvoudig aan elkaar te verbinden adv diverse connectoren om zo een volledige beursstand op te bouwen. 

De wanden bestaan uit 2 onderdelen die perfect bij elkaar passen: een lichtgewicht aluminium frame, gecombineerd met een hoogwaardige print op textiel. Alle wanden kunnen in bijhorende trolley worden getransporteerd.

Bij het pop-up frame kan u zelf wanden aan elkaar connecteren. Bijvoorbeeld door 2 wanden van 3m en 1 van 4m te connecteren kan u voor een rechte wand van wel 10m breed zorgen, maar evengoed kan u de systemen afzonderlijk gebruiken, op een breedte van 3 of 4m dus. Ook in connectie in 90° is gemakkelijk te realiseren om een hoek te creëren.

Val ook zeker op met onze lichtgevende beursstanden, deze bestaan uit verschillende Lightboxen die je aan elkaar connecteert. Ze zijn eenvoudig mee te nemen en zelf in elkaar te zetten zonder tools. 

Heb je een project op maat of gewoon nood aan advies? Ons team staat klaar voor het verder begeleiden van jouw project. Neem zeker contact op via: info@expo-etcetera.be 

Producten 1-10 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Brochurehouder Quickview
  2. Expolinc Brochure Stand Quickview
  3. Expolinc Brochure Stand Double Quickview
  4. topx Pop-Up TT Straight Quickview
  5. Combi topx Pop-Up TT 2,25 m + Counter TT Quickview
  6. Combi topx Pop-Up TT 3 m + Counter TT Quickview
  7. 4 in 1 Package: topx Pop-Up TT + Counter TT Quickview
  8. Beursstand set 5- 3x2m Quickview
  9. Beursstand set 4- 3x2m Quickview
  10. Beursstand set 1- 3x2m Quickview

Producten 1-10 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren