Blog

 1. Maak van uw wand schitterende blikvangers met Frame-X Wandkaders!

  alt

  Wat is een Frame-X Wandkader? 

  De Frame-X Wandkader bestaat uit een licht aluminium kader met textielprint of bedrukt paneel die uw wand omtovert tot een schitterende blikvanger. Het textielframe heeft een enkelzijdig frame met een profiel van 19, 27, 60 of 100 mm en wordt tegen een wand bevestigd. De textielprint wordt voorzien van een siliconenstrip zodat u deze snel en gemakkelijk in het kader kunt plaatsen. Het doek kunt u wisselen terwijl de kader aan de wand bevestigd blijft. Het bedrukt paneel wordt in het kader gestoken en kan eveneens vervangen worden. Op deze manier kunt u gemakkelijk een ruimte restylen. De Frame-X wandkader zorgt voor een hoge attentiewaarde, is duurzaam en veelzijdig inzetbaar. Een oplossing die u nog jarenlang kunt gebruiken en die kan worden aangepast aan uw ruimte.  

  Optie

  Lees meer »
 2. Printolia al jaren partner van beMatrix voor prints!

  Printolia al jaren partner van beMatrix voor prints!

  Het kadersysteem van beMatrix is de ideale oplossing voor tijdelijke structuren zoals beursstanden, congreswanden, pop-upconcepten en indoor- en outdoorevents. 

  Lees meer »
 3. UV of sublimatie: Wat is het meest geschikt voor welke toepassing?

  UV of sublimatie: Wat is het meest geschikt voor welke toepassing?

  Printolia is specialist in groot formaat prints op textiel en panelen. Hiervoor maken wij gebruik van 2 printtechnieken: UV print en sublimatie. Maar wat is nu net het verschil en voor welk type moet jij kiezen. Ontdek het hier!

  Lees meer »
 4. Exclusief: neon inkten op groot formaat textiel en panelen!

  Exclusief: neon inkten op groot formaat textiel en panelen!

  In aanvulling van de CMYK kleuren, waarmee we het standaard kleurengamma invullen, kunnen wij uw prints voorzien van speciale effecten door te drukken met exclusieve Neon inkten.

  De Neon inkten, die rechtstreeks digitaal op paneel of banner worden gedrukt, worden slechts aangeboden door een handvol leveranciers in Europa.

  Printolia is er trots op de exclusieve aanbieder te zijn binnen de Benelux. U kunt de volgende Neon kleuren als spotkleur in uw bestand definiëren: Neon Pink, Neon Yellow, Neon Green en Neon Orange.

  De neon kleuren geven een bijzonder effect op uw prints. Onder blacklight is het effect nog spectaculairder.

  Voor het gebruik van deze Neon kleuren, is het vereist dat uw bestanden op een speciale manier worden opgemaakt. Neem contact op met ons om hierover de details te weten te komen.

  Lees meer »
 5. Bedrukte panelen, borden en platen: welk materiaal kiezen?

  Bedrukte panelen, borden en platen: welk materiaal kiezen?

  Uw brand of boodschap op groot formaat printen? Printolia biedt met zijn bedrukte panelen diverse oplossingen. Voorlopig bieden wij voornamelijk aluminium sandwichpanelen en pvc schuimplaten van diverse diktes aan, maar met onze UV-LED printer kunnen wij (bijna) alle plaatmaterialen bedrukken. Ontdek de voordelen en toepassingen van schuimplaten en aluminium sandwichplaten.

  Lees meer »