Maandelijkse Archieven: Februari 2023

 1. Display Paneel

  Display Paneel

  Het Display paneel is een systeem dat een metalen voet combineert met een dubbelzijdig bedrukt aluminium sandwichpaneel. U monteert het paneel eenvoudig zonder tools in de metalen voet aan de hand van een vleugelmoer. Het aluminium sandwichpaneel kan aan de hand van uw ontwerp in diverse vormen gefreesd worden door onze in huis productie. 

  Dit display systeem staat stabiel en is uitermate geschikt voor zowel binnen-als buitentoepassingen, wat het een populaire keuze maakt als reclamebord. De populariteit is te danken de veelzijdigheid, de duurzaamheid en het vermogen om verschillende weersomstandigheden te weerstaan. Het display paneel is veelzijdig, omdat u enerzijds snel en gemakkelijk uw paneel kunt veranderen en anderzijds een vorm naar keuze kunt laten maken. 

  Waarom kiezen voor het Display paneel? 

  • Dubbelzijdige graphics voor maximale zichtbaarheid
  Lees meer »
 2. Welke textiel gebruiken voor peesdoeken voor kaders?

  Welke textiel gebruiken voor peesdoeken voor kaders?

  Voor peesdoeken in kaders worden hoofdzakelijk 3 textielsoorten gebruikt, Decotex, Decolux of Decoblack. We leggen in het kort uit wat de verschillen zijn tussen deze textielen.

  Decotex

  Decotex is een 100% polyester textiel met matte afwerking van 210g/m2. Dankzij onze speciale sublimatie techniek wordt Decotex voorzien van de meest krachtige kleuren. Het doek opgevouwen kan worden en de print kreukbestendig is. 

  De Decotex kwaliteit wordt o.a. gebruikt voor wandkaders.

  Decoblack

  Decoblack is eveneens een 100% polyester textiel met matte afwerking van 260g/m2. Het Decoblack textiel heeft echter een zwarte rug, zodat er geen licht kan doorkomen. Bedrukt met de sublimatie techniek heeft Decoblack eveneens zeer mooie kleuren, het doek kan worden opgevouwen in is kreukbestendig.

  De Decoblack kwaliteit wordt o.a. gebruikt voor kadersystemen voor

  Lees meer »