Display Paneel: geschikt voor binnen en buiten!

Het Display paneel is een systeem dat een metalen voet combineert met een dubbelzijdig bedrukt aluminium sandwichpaneel. U monteert het paneel eenvoudig zonder tools in de metalen voet aan de hand van een vleugelmoer. Het aluminium sandwichpaneel kan aan de hand van uw ontwerp in diverse vormen gefreesd worden door onze in huis productie. 

Dit display systeem staat stabiel en is uitermate geschikt voor zowel binnen-als buitentoepassingen, wat het een populaire keuze maakt als reclamebord. De populariteit is te danken de veelzijdigheid, de duurzaamheid en het vermogen om verschillende weersomstandigheden te weerstaan. Het display paneel is veelzijdig, omdat u enerzijds snel en gemakkelijk uw paneel kunt veranderen en anderzijds een vorm naar keuze kunt laten maken. 

Waarom kiezen voor het Display paneel? 

  • Dubbelzijdige graphics voor maximale zichtbaarheid
  • Geen gereedschap nodig voor de montage, kan in enkele seconden worden voltooid
  • Alu Sandwichplaat 3mm, stevig en weersbestendig.
  • Frezen in een vorm naar keuze 
  • Stabiel display systeem
  • Extra grafische panelen zijn beschikbaar met verschillende ontwerpen

Standaard bieden wij panelen in formaat 30x120 cm of 60x120 cm aan en kan je het paneel aan de bovenzijde afwerken met gebogen of rechte hoeken. Wij bieden ook panelen op maat aan, in diverse vormen en formaten. Heb je een een creatief concept of wens je een speciale vorm om zeker de aandacht te trekken, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@printolia.eu