alt

Wat is een Frame-X Wandkader? 

De Frame-X Wandkader bestaat uit een licht aluminium kader met textielprint of bedrukt paneel die uw wand omtovert tot een schitterende blikvanger. Het textielframe heeft een enkelzijdig frame met een profiel van 19, 27, 60 of 100 mm en wordt tegen een wand bevestigd. De textielprint wordt voorzien van een siliconenstrip zodat u deze snel en gemakkelijk in het kader kunt plaatsen. Het doek kunt u wisselen terwijl de kader aan de wand bevestigd blijft. Het bedrukt paneel wordt in het kader gestoken en kan eveneens vervangen worden. Op deze manier kunt u gemakkelijk een ruimte restylen. De Frame-X wandkader zorgt voor een hoge attentiewaarde, is duurzaam en veelzijdig inzetbaar. Een oplossing die u nog jarenlang kunt gebruiken en die kan worden aangepast aan uw ruimte.  

Optie LED 

De Frame-X Wandkader met textielprint kunt u combineren met de optie LED verlichting. Zo zet u uw boodschap letterlijk in de spotlight en creëert u een unieke sfeer. De Frame-X Wandkader optie LED combineert een aluminium profiel met LED verlichting en een Decolux textielprint. De LED verlichting kan op 2 manieren in de Frame-X kader worden geplaatst: LED's aan de zijkanten van de profielen of LED's die op een paneel worden gemonteerd en achter het doek zullen hangen. Onze Decolux doeken laten het licht gelijkmatig door en zorgen voor een origineel effect. De Frame-X Wandkader met optie LED-verlichting is geschikt voor wandmontage, vrijstaand gebruik (waarbij één zijde verlicht is) en in sommige gevallen voor plafondverlichting. De prints kunnen worden vervangen, zo creëert u snel een nieuwe look en feel. Een uitstekende oplossing om uw boodschap, brand of ontwerp te promoten.

Prints

Wij printen snel en kwaliteitsvol in huis met onze UV LED printer of aan de hand van de sublimatie methode. Met onze sublimatie methode is het bedrukt textiel ongevoelig voor vouwen, duuraam en wasbaar in de wasmachine (30°). Voor onze textielprints kunnen wij tot 3 meter 15 cm langs één zijde printen, voor de andere zijde kunt u zelf het maximum formaat bepalen. Voor het bedrukken van panelen maken wij gebruik van onze UV LED printer. Hiermee kunnen wij panelen tot een formaat van 3x2m in één stuk bedrukken met uitzonderlijke printdetails. Het maximum formaat is steeds afhankelijk van uw toepassing. 

Voordelen van Frame-X Wandkaders: 

✓ Eenvoudige montage en veelzijdig toepasbaar

✓ Print makkelijk te verwijderen en te vervangen

✓ Blikvanger, ideaal voor showrooms, bedrijfsruimtes, receptie, kantoor, etc

✓ Op maat van uw ruimte

✓ In huis printproductie

Wilt u een volledig wand bekleden in uw showroom? Wenst u één frame met verschillende prints voor voldoende afwisseling? Of gewoon een aantal aparte prints ophangen in uw kantoorruimte? Alles kan! De Frame-X Wandkaders zijn ideaal voor het aankleden van grote showrooms, bedrijfsruimtes of winkels. Printolia biedt wandkaders op maat van uw ruimte.

Heeft u vragen of wenst u advies? Het printolia team staat klaar om u te helpen bij de geschikte oplossing voor uw toepassing(en)! Contacteer ons via info@printolia.eu