Fame-X Wandkader

Frame-X Wandkaders: transformeer ruimtes met stijl

Geef elke ruimte een nieuwe stijl met de veelzijdige Frame-X oplossingen. Deze unieke en innovatieve kaders combineren hoogwaardige aluminium profielen met verfijnde textielprints of panelen, waardoor een opvallend visueel display ontstaat dat de sfeer van elke omgeving verandert.

Veelzijdigheid in toepassing

Of het nu gaat om showroomruimtes, kantoren, winkels, horecagelegenheden, of evenementenlocaties, Frame-X oplossingen passen perfect in elke omgeving. Gebruik ze tegen de wand, vrijstaand of hangend, en creëer een indrukwekkende visuele impact waar dan ook.

Opties voor wanddecoratie

  • Frame-X Wandkaders: Kies uit aluminium wandkaders met textielpeesdoek of paneel, perfect voor het decoreren van showrooms, winkels en bedrijfsruimtes.

  • Frame-X Wandkader met LED-optie: Voor een extra opvallende presentatie bieden we aluminium kaders met LED-verlichting en een peesdoek. Ideaal voor het accentueren van merkidentiteit in elke setting.

Versterk uw merkidentiteit

Met Frame-X Wandkaders kunnen bedrijven hun merkidentiteit versterken door logo's, productafbeeldingen of merkboodschappen in het middelpunt te plaatsen. De verwisselbare textielprints maken het eenvoudig om displays aan te passen aan seizoensgebonden promoties of veranderende marketingcampagnes.

Ontdek de mogelijkheden van Frame-X oplossingen en laat uw ruimtes tot leven komen.

Maatwerk en offerte

Wij bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften en ruimte. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw visie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.