Frame-X 3D

Ontdek Frame-X 3D: maak indruk met opvallende 3D structuren.

Transformeer elke ruimte met Frame-X 3D, hulpmiddel voor het creëren van indrukwekkende visuele presentaties. Deze oplossing bestaat uit hoogwaardige aluminiumkaders die naadloos samenkomen om 3D-figuren te vormen, die vervolgens worden bedekt met een gepersonaliseerde print.

Veelzijdige Toepassingen

Of het nu gaat om beurzen, exposities, evenementen of showrooms, Frame-X 3D biedt eindeloze mogelijkheden om jouw boodschap te communiceren met impact. Creëer een onvergetelijke ervaring voor bezoekers en laat je merk stralen in elke setting.

Flexibiliteit in Presentatie

Dankzij het unieke ontwerp kan Frame-X 3D zowel vrijstaand als hangend worden gebruikt, waardoor je de vrijheid hebt om je presentatie aan te passen aan de specifieke vereisten van elke locatie. Zo ben je altijd verzekerd van een professionele en aantrekkelijke presentatie, waar je ook bent.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Met hoogwaardige materialen en vakmanschap biedt Frame-X 3D niet alleen een verbluffende visuele impact, maar ook duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn. Investeer in een product dat niet alleen vandaag opvalt, maar ook in de toekomst blijft schitteren. De prints zijn vervangbaar. 

Maak vandaag nog indruk

Breng je visuele presentaties naar een hoger niveau met Frame-X 3D en laat je merk opvallen als nooit tevoren. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren door de creatieve vrijheid die deze unieke oplossing biedt.

Neem contact op voor een offerte op maat

Wil je meer informatie of een offerte op maat ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren