Frame-X Wall

Art. nr.
FX-870

De Frame-X Wall bestaat uit een licht aluminium kader met textielprint of paneel die uw wand omtovert tot een schitterende blikvanger. Het textielframe heeft een enkelzijdig frame met een profiel van 19, 27, 60 en 100 mm en wordt tegen een wand bevestigd.

De textielprint wordt voorzien van een siliconenstrip zodat u deze snel en gemakkelijk in het kader kunt plaatsen. Het doek kunt u wisselen terwijl de kader aan de wand bevestigd blijft. Op deze manier kunt u moeiteloos en snel een ruimte restylen. De Frame-X wandkader zorgt voor een hoge attentiewaarde, is duurzaam en veelzijdig inzetbaar. Een oplossing die u nog jarenlang intensief kunt gebruiken.

De Frame-X Wall kunt u ook met de optie LED verlichting combineren. Zo zet u uw boodschap in de spotlight en creëert u een unieke sfeer. De Frame-X Wall LED combineert een aluminium profiel met LED verlichting en een Decolux textielprint. Onze Decolux doeken laten het licht gelijkmatig door en zorgen voor een speciaal effect. De Frame-X Wall LED is geschikt voor wandmontage, vrijstaand gebruik (waarbij één zijde verlicht is) en in sommige gevallen voor plafondverlichting. De prints zijn eenvoudig te vervangen, zo creëert u snel een nieuwe look en feel. Een uitstekende oplossing om uw boodschap, brand of ontwerp te promoten.

Wij printen snel en kwaliteitsvol in huis aan de hand van een dye sublimatie drukproces. Door deze methode is het bedrukt textiel ongevoelig voor vouwen, duuraam en wasbaar in de wasmachine (30°).

Wilt u een volledig wand bekleden in uw showroom? Of een aantal aparte prints ophangen in uw kantoorruimte? Alles kan. Ideaal voor het aankleden van grote showrooms, bedrijfsruimtes of winkels.

✓ Eenvoudige montage en veelzijdig inzetbaar

✓ Textiel peesdoek of paneel eenvoudig te vervangen

✓ Maatwerk

✓ In huis printproductie

 

Prijzen op aanvraag via info@expo-etcetera.be

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: pdf

Algemeen

  • Licht in gewicht
  • Hoogwaardig bedrukte doeken, opvouwbaar en wasbaar
  • Siliconenpees afwerking rond het doek
  • Doek eenvoudig te wisselen


Print

  • Printen snel en kwaliteitsvol in huis
  • Het bedrukte textiel is ongevoelig voor vouwen, duurzaam en wasbaar in de wasmachine
  • Textiel: Decotex+
  • High res print op Decotex + 100% PES, 210g/m²
  • Afwerking: siliconenpees 14x3mm rondom
Meer informatie
Weight 0