Over ons

Verleden & Heden

Printolia focust zich op visuele communicatie voor professionele partners. Wij zijn experten op het vlak van digitaal printen op groot formaat textiel en panelen enerzijds en bieden een ruime assortiment aan producten voor offline communicatie anderzijds.

Vandaag is Printolia een ervaren productspecialist in groot formaat prints voor textiel en panelen. Uitstekende marktkennis, volumeaankopen en een efficiënte printproductie in eigen huis zorgen ervoor dat Printolia zijn prints en kwaliteitsproducten tegen de beste prijs kan aanbieden. Verder heeft Printolia de nodige expertise op vlak van visuele communicatiedragers voor beurzen, events, congressen, presentaties, showrooms, etalages, tentoonstellingen, receptiehallen, interieurs, … 

Concreet gezien biedt Printolia een breed gamma bedrukte doeken, bedrukte panelen, Banners & Posters, Roll-Up Banners, Displays, Beurswanden en Lightboxen.

 

Visie & Missie

Printolia staat garant voor een professionele en efficiënte presentatie van de visuele communicatie voor professionele partners door een totaalgamma aan kwalitatieve draagbare printtoepassingen en displaysystemen. Wij geloven dat hoogwaardige kwaliteit met productgarantie, leverbetrouwbaarheid, klantgerichte service en correcte prijzen belangrijke waarden zijn voor onze klanten. Printolia levert wat aangeboden wordt, op tijd en met de juiste kwaliteit.  

Professionele partners maken deel uit van ons tevreden klantenbestand. Continu trachten wij onze productieprocessen te optimaliseren en onze kwaliteitsstandaarden te verhogen. Hierdoor kunnen wij onze klanten betere producten aanbieden aan lagere prijzen en tegelijkertijd nieuwe betere producten lanceren.