Alle beurswanden

Alle beurswanden

Lichte, draagbare wanden met topkwaliteit bedrukking voor congressen en beurzen.

Onze beurswanden zijn eenvoudig op te stellen en betrouwbaar!

De pop-up standen worden gezien als een industriestandaard voor congressen en beurzen. Ze zijn een populaire optie omdat ze licht, draagbaar zijn en eenvoudig op te stellen zijn. Ook geven ze een maximale achtergronddekking.

Wij bieden een brede waaier aan draagbare beursstanden. Ze worden aangeboden in verschillende uitvoeringen (pop-up- of buisframe), in verschillende breedtes (van 2,25 tot 6m in 1 stuk), en in verschillende vormen (recht of gebogen). De wanden bestaan uit 2 onderdelen die perfect bij elkaar passen: een lichtgewicht aluminium frame of kunststof frame, gecombineerd met een hoogwaardige print op textiel of magnetische panelen. Alle wanden kunnen in bijhorende trolley worden getransporteerd. 

Wij printen snel en kwaliteitsvol in huis. Voor de textielprints maken wij gebruik van een dye-sublimatie drukproces. Deze printtechniek in twee fasen maakt gebruik van extreme hitte en druk om de inkt direct in het weefsel van het doek te hechten. Het resultaat is een permanente print met uitzonderlijke printdetails. Door deze methode is het bedrukte textiel ongevoelig voor vouwen, duurzaam en wasbaar in de wasmachine. Onze doeken zijn gemaakt van 100% PVC vrij en brandwerend materiaal.

Pop-up beurswanden kunnen worden gebruikt om op grote schaal beursstands te creëren die nog draagbaar en gemakkelijk te monteren zijn. Bij het pop-up frame kunt u zelf wanden aan elkaar connecteren. Bijvoorbeeld door twee wanden van 3m en één van 4m te connecteren kan u voor een rechte wand van wel 10m breed zorgen, maar evengoed kunt u de systemen afzonderlijk gebruiken, op een breedte van 3 of 4m dus. Ook kunt u eenvoudig hoeken van 90° maken a.d.v. een connector.

De wanden met het buizenframe zijn van het merk Vigo, de pop-up systemen - open te vouwen frames - zijn van het merk Pop-Up TT.

De beurswanden hebben diverse toepassingen voor beurzen en congressen voor het promoten van uw brand. Ook voor events zijn de beurswanden de ideale oplossing als achtergrond, zoals bijvoorbeeld voor een photobooth. Binnen het kantoor kunt u de wanden ook nog gebruiken als scheidingswanden om zo aparte ruimtes te creëren. Verder kunt u deze wanden inzetten als POS-materiaal bijvoorbeeld bij indoor brand activation in winkels of publieke plaatsen. 

Al onze beurswanden zijn eenvoudig zelf te monteren en mee te nemen in een bijhorende trolley. Wij bieden gratis controle van het beeldmateriaal en advies. De levertermijn is minimum 6 werkdagen na bevestiging en ontvangst van print-klaar grafisch materiaal. De levering volgt de volgende dag. Wij bieden ook een express-leveringsdienst aan tegen extra kosten als u uw beurswand sneller nodig heeft.

Indien u nood heeft aan vragen of advies aarzel dan niet om ons te contacteren. Ons team staat klaar om samen met u de perfecte oplossing te vinden.

✓ Lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren  ✓ Montage zonder gereedschap  ✓ Premium hardware  ✓ In huis printproductie

Producten 1-10 van 11

Pagina
per pagina

Producten 1-10 van 11

Pagina
per pagina