Pop-Up Magnetic

Pop-Up Magnetic

Pop Up Magnetic - Gebruiksvriendelijk maatwerk

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een dynamische display te maken. 

De Pop-Up magnetic geeft een professionele uitstraling en is waarschijnlijk het meest eenvoudige Pop-Up systeem om op te zetten. Ze komen in diverse formaten en zijn eenvoudig met elkaar te combineren. Zo kiest u uit rechte en gebogen frames van verschillende formaten en creëert u uw gepersonaliseerde maatwerk stand. Het Pop-Up systeem stelt u eenvoudig op zonder gereedschap. Het parapluframe van de Pop-Up Magnetic staat op zichzelf. Wanneer het Pop-Up frame ingeklapt is, neemt dit ook beperkte ruimte in. De panelen voor de Pop-Up Magnetic worden aan de hand van verticale magneetrail tegen het frame gehangen. Deze panelen zijn steeds vervangbaar wat de pop-up duurzaam maakt. Wij hebben 30 jaar ervaring in pop-ups en Display systemen. Verder printen wij snel en kwaliteitsvol in huis. Daarnaast garanderen wij steeds een vlotte service.  

De Pop-Up Magnetic is beschikbaar in complete pakketten met verschillende verpakkingen. Zo kunt u kiezen voor het Expolinc standard package dat bestaat uit een pop-up frame met full-colour geprinte panelen en LED-spots, verpakt in een handige Expolinc Standard Case met bovenblad en ombouwkit. De Standard Case is binnen enkele seconden eenvoudig om te bouwen tot een toogje. 

Verder kunt u kiezen voor de Expolinc Case and Counter package. Dit is een complete oplossing bestaande uit een ruime rolkoffer die binnen een minuut is om te toveren in een stijlvolle balie. Van binnen voorzien van stevige schabben met voldoende opslagruimte. Het volledige pakket bestaat uit een Pop-Up frame met full-colour geprinte panelen en 2 LED spots verpakt in een ruime Expolinc Case & Counter koffer inclusief bovenblad.

De mogelijkheden om uw uitstraling aan te passen zijn (bijna) onbeperkt. Standaard komt de Pop-Up Magnetic met gebogen zijkanten, maar zo kunt u als optie ook voor platte zijkanten kiezen. Plaats eenvoudig de profielen op de magneetrail en geef uw display een stijlvolle uitstraling. De print op deze zijkanten zullen visueel beter tot zijn recht komen dan de gebogen.

Pop-Up Magentic met optie platte zijkanten      Profiel om zijkanten van Po-Up plat af te werken

 

De Pop-Up Magnetic systemen zijn door middel van een connector aan elkaar te klikken en koppelbaar. Zo heeft u een connectie kit voor panelen. Klik en bevestig twee of meerdere pop-up systemen aan elkaar. Leverbaar in een rechte en 90° uitvoering. De rechte verbinding komt tot stand door de connectie set waarbij één paneel de 2 pop-ups met elkaar verbindt. Via een connectie kit met 90° binnenprofiel verbindt u twee Pop-Up magnetic systemen in een hoek van 90° met een subtiel afgewerkt profiel. Maak met de Expolinc beurswanden uw beursstand op maat, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Nood aan nieuwe panelen voor uw Pop-up Magnetic? 

Bij Printolia ben je aan het juiste adres. Wij printen snel en kwaliteitsvol in huis. Wij hebben 30 jaar ervaring in Pop-Up systemen. Ook oudere systemen komen in aanmerkingen voor nieuwe panelen. Breng uw oude systeem bij ons binnen en we kijken na wat er mogelijk is. 

Voor meer info contacteer ons via maarten@printolia.eu of bel ons op +32 (0)2 759 56 65

8 producten

per pagina

8 producten

per pagina