Pop-Up TT beurswanden

Ontdek de Topx Pop-Up TT (plus) - Dé draagbare oplossing voor elk event! 

Wat is een Topx Pop-Up TT en een Topx Pop-Up TT Plus?

De Topx Pop-Up TT is dé oplossing voor uw presentatiebehoeften op beurzen, tentoonstellingen, evenementen en meer. Het is een hoogwaardig pop-up displaysysteem dat wordt gecombineerd met een strak opgespannen stretchdoek, waardoor uw beeld perfect tot zijn recht komt. Eenvoudig te monteren en mee te nemen in de praktische draagtas op wielen, is de Topx Pop-Up TT de ideale keuze voor moeiteloze presentaties.

De Topx Pop-Up TT Plus tilt uw presentatie naar een hoger niveau met interne LED-verlichting. Het Decolux doek laat het licht gelijkmatig door, waardoor een speciaal effect ontstaat dat de aandacht van uw doelgroep trekt. Met de Topx Pop-Up TT Plus bent u verzekerd van een indrukwekkende en opvallende stand.

Wat zijn de voordelen?

 • Snel en eenvoudige opstelling: Dankzij het slimme pop-up mechanisme is de Topx Pop-Up TT binnen enkele minuten opgezet. U bespaart waardevolle tijd en energie voor een stressvrije presentatie.

 • Lichtgewicht en draagbaar: De Topx Pop-Up TT en TT Plus zijn beide ontworpen met draagbaarheid in gedachten. De displays en accessoires passen eenvoudig in de meegeleverde roltassen, waardoor u ze moeiteloos kunt meenemen naar elke locatie.

 • Veelzijdige opstellingen: Beide varianten bieden meerdere opstellingsopties, waardoor u de vrijheid heeft om uw presentatie aan te passen aan verschillende standruimtes en gelegenheden. ontdek onze pakketten. 

 • Professionele uitstraling: Met hun strakke design en hoogwaardige materialen geven de Topx Pop-Up TT en TT Plus uw presentatie een professionele uitstraling die indruk maakt op uw doelgroep.

Ontdek de verschillende pakketten

Om aan al uw presentatiebehoeften te voldoen, bieden wij diverse pakketten aan:

 1. Topx Pop-Up TT Straight 3x3 + counter TT
 2. Topx Pop-Up TT Straight 4x3 + counter TT
 3. Topx Pop-Up TT Straight 4x3 + counter TT Double
 4. Topx Pop-Up TT Curved 3x3 + counter TT
 5. Topx Pop-Up TT Curved 4x3 + counter TT
 6. Topx Pop-Up TT 4 in 1 pakket + Counter TT
 7. Topx Pop-Up TT 4 in 1 pakket + Counter TT Double
 8. Topx Pop-Up TT Combo 2x3 met 1x3 + Counter TT
 9. Topx Pop-Up TT Straight Plus 3x3m + counter TT Plus
 10. Topx Pop-Up TT Straight Plus 4x3m + counter TT Plus
 11. Topx Pop-Up TT Straight Plus 4 in 1 pakket met Counter Plus

Waar wacht u nog op? Ontdek de kracht van de Topx Pop-Up TT en Topx Pop-Up TT Plus en laat uw merk schitteren op elk evenement.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw pakket te bestellen!

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren