Vigo beurswanden

Vigo Fabric Display - Veelzijdige en draagbare beeldwand voor beurzen en evenementen

Ontdek de Vigo Fabric Display, dé ideale beeldwand voor uw bedrijf om indruk te maken op beurzen, events, expo's en meer! Met een keuze tussen de verschillende formaten en rechte of gebogen uitvoering biedt de Vigo alle flexibiliteit die u nodig heeft om uw merk in de schijnwerpers te zetten.

Het Vigo Fabric Display is een slim en gebruiksvriendelijk aluminium buizensysteem, waarover u de hoes als een sok trekt. Met zijn strakke en moderne uitstraling zal de Vigo zeker de aandacht trekken van uw doelgroep.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een unieke eigenschap van de Vigo Fabric Display is dat de banner langs beide zijden bedrukt kan worden. Dit geeft u de mogelijkheid om uw boodschap vanuit alle hoeken te presenteren, waardoor uw merk zichtbaar is voor elke bezoeker.

De Vigo is niet alleen makkelijk op te zetten, maar ook uiterst draagbaar. Dankzij de handige roltas kunt u de beeldwand moeiteloos meenemen naar verschillende locaties. Met de mogelijkheid om het met twee personen op te zetten, wordt de Vigo uw betrouwbare metgezel voor elk evenement.

Wilt u nog meer impact maken met uw Vigo Fabric Display? Overweeg dan om bijpassende accessoires toe te voegen, zoals verlichting om uw presentatie te laten schitteren, of een handige balie om uw bezoekers te verwelkomen. 

Voordelen van de Vigo Fabric Display

  1. Opvallend ontwerp: Met zijn strakke en professionele design springt de Vigo Fabric Display direct in het oog. Het aluminium buizensysteem met de naadloze hoes geeft uw presentatie een moderne en elegante uitstraling.

  2. Dubbelzijdig Bedrukken: De Vigo Fabric Display biedt de mogelijkheid om uw banner langs beide zijden te bedrukken. Dit betekent dat uw boodschap vanuit elke hoek zichtbaar is, waardoor uw merk maximaal exposure krijgt.

  3. Eenvoudige Opstelling: Dankzij het slimme sok-ontwerp is de Vigo Fabric Display zeer eenvoudig op te zetten. In slechts enkele minuten staat uw beeldwand klaar om indruk te maken op uw publiek. Tip: de hoes trekt u het gemakkelijste met 2 personen over het frame.

  4. Professionele Uitstraling: Met de Vigo Fabric Display straalt uw presentatie professionaliteit en kwaliteit uit. Het is de perfecte keuze om uw merk op een representatieve manier te tonen.

  5. Flexibiliteit: U heeft de vrijheid om te kiezen tussen verschillende formaten. De Vigo Straight komt in 250 - 300 - 400 - 500 - 600 cm breed. De Vigo Curved in 300 - 400 -500 cm breed.

  6. Draagbaarheid: De Vigo Fabric Display is uiterst draagbaar. Met de meegeleverde roltas kunt u hem gemakkelijk vervoeren naar verschillende locaties.

  7. Ruimtebesparend: Na gebruik kan de Vigo Fabric Display eenvoudig worden gedemonteerd en opgeborgen, waardoor hij weinig opslagruimte inneemt.

Wacht niet langer! Kies voor de Vigo Fabric Display en laat uw merk stralen op elk evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw Vigo Fabric Display vandaag nog te bestellen!

3 producten

per pagina

3 producten

per pagina