Frame-X Acoustic

Optimaliseer geluidskwaliteit en stijl met Frame-X Acoustic

Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl met de Frame-X Acoustic. Dit systeem combineert een stevig aluminium kader met hoogwaardig akoestisch materiaal en een peesdoek voor een naadloze integratie in elke ruimte. Of het nu tegen een wand wordt geplaatst of vrijstaand wordt gebruikt, de Frame-X Acoustic biedt een veelzijdige oplossing voor verbeterde akoestiek en visuele aantrekkingskracht.

Waarom Kiezen voor de Frame-X Acoustic?

  1. Akoestische verbetering: Verminder omgevingsgeluiden en verbeter de geluidskwaliteit in kantoorruimtes, showrooms en andere commerciële omgevingen voor een comfortabelere en productievere werkplek.

  2. Flexibele oplossing: Plaats tegen een wand voor een naadloze integratie of gebruik het vrijstaand om ruimtes te verdelen en de akoestiek te verbeteren waar dat nodig is.

  3. Op Maat van uw ruimte: Elk akoestisch project is uniek, daarom bieden wij de Frame-X Acoustic op maat aan, zodat het perfect aansluit bij de afmetingen en behoeften van uw ruimte.

  4. Duurzaamheid: Onze peesdoeken zijn bestand tegen vouwen, kunnen in de wasmachine worden gewassen en zijn gemaakt om lang mee te gaan. Daarnaast zijn de prints vervangbaar.

Toepassingen:

  • Kantoorruimtes: Creëer een productieve werkomgeving door storende geluiden te verminderen en de focus te verbeteren.
  • Showrooms: Verbeter de geluidskwaliteit en zorg voor een aangename ervaring voor bezoekers tijdens presentaties en demonstraties.
  • Wachtruimtes: Maak een rustige en ontspannen sfeer voor klanten en bezoekers.
  • Openbare Ruimtes: Verminder galm en verbeter de verstaanbaarheid in grote openbare ruimtes zoals lobby's, gangen en vergaderzalen.

Neem contact op voor een offerte op maat

Klaar om de akoestiek en uitstraling van uw ruimte te transformeren? Vraag vandaag nog een offerte op maat aan voor de Frame-X Acoustic en ontdek hoe u kunt profiteren van verbeterde geluidskwaliteit en een stijlvolle inrichting.

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren