Frame-X Outdoor

Frame-X Outdoor: professionele gevelreclame

Geef jouw buitenruimtes een onmiskenbare uitstraling met Frame-X Outdoor, het aluminium wandkader met textielpeesdoek. Dit innovatieve systeem biedt een perfecte combinatie van duurzaamheid, veelzijdigheid en verbluffende visuele impact.

Maak indruk met geveldecoratie

Of het nu gaat om het decoreren van bedrijfsgevels, het creëren van opvallende buitenreclame of het transformeren van openbare ruimtes, Frame-X Outdoor stelt je in staat om jouw boodschap met kracht en helderheid over te brengen. Maak een statement en laat een blijvende indruk achter op voorbijgangers en potentiële klanten.

Duurzaamheid in alle weersomstandigheden

Dankzij het gebruik van hoogwaardig aluminium en textielpeesdoeken is Frame-X Outdoor bestand tegen de elementen, waardoor het perfect geschikt is voor langdurig gebruik buitenshuis. Vertrouw op de constructie om jouw boodschap te laten schitteren, ongeacht de weersomstandigheden.

Eenvoudige installatie en onderhoud

Met een eenvoudig te monteren ontwerp en minimaal onderhoud, biedt Frame-X Outdoor gemak en flexibiliteit voor elke toepassing. Bespaar tijd en moeite terwijl je toch een professionele uitstraling behoudt voor jouw buitenruimtes.

Neem contact op voor een offerte op maat

Wil je meer informatie of een offerte op maat ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren