Banner Displays

Banner Displays

Roll Up Banners zijn de meest populaire display systemen. Licht van gewicht, makkelijk mee te nemen en vrijwel overal te gebruiken.

Wij zijn specialist in duurzame displays, waarvan u het beeld  kan wijzigen en met levenslang garantie op de hardware.

Onze categorie Banner Displays omvat ons volledig gamma aan Roll-Up Banners en alternatieve Display systemen.
Roll-Up Banners of kortweg roll-ups of rolbanners danken hun naam aan de manier waarop ze opgesteld worden: het interne veersysteem zorgt ervoor dat de banner uit de cassette wordt gerold, en opgespannen wordt door middel van de paal die op het systeem wordt geïnstalleerd.

Roll-Up banners zijn al lang een populair en belangrijk marketinginstrument omdat ze kosteneffectief, herbruikbaar, aanpasbaar en ongelooflijk veelzijdig zijn. Bovendien zijn ze moeiteloos te monteren en te gebruiken, waardoor ze ideaal zijn voor zowel ervaringsdeskundigen als beginners.

Expo-Etcetera biedt een volledig gamma, produceert snel in huis, en levert productgaranties.

Op de high-end roll-ups van het zweedse merk Expolinc (Classic en Compact) bieden wij een levenslange garantie op de hardware. De banners hiervoor worden geprint op hoogwaardig PVC-vrij materiaal, dat gegarandeerd vlak hangt. Deze banners kan u blijvend vervangen: u stuurt de rolbanners dan naar ons op en wij monteren gratis uw nieuwe banner in het systeem.

De Roll-Up Solid is een professionele roll-up die stabiel staat op diverse ondergronden, en ideaal is voor meermaals gebruik tegen een betaalbare prijs.
Verder hebbben we ons budget model de Roll-Up XT-1. Deze Roll-Up is ideaal voor grote éénmalige oplages, aangezien de banner niet vervangen kan worden. 

Bij de Vigo Fabric Display Banners, wordt de print op textiel aangebracht. Je trekt de textielbanner eennvoudig over het alumium buizenframe. Bij een nieuwe bedrukking sturen we de textielbanner naar u op, en kan u deze zelf vervangen. De vigo Fabric Display is het ideale alternatief voor een Roll-Up banner, omdat je het textiel ook dubbelzijdig kan laten bedrukken. 

Roll-up banners worden veel gebruikt op events zoals congressen, beurzen en seminaries, maar zijn ook veelvuldig ingeschakeld in retail shops, op sportmanifestaties, in shopping centra, culturele centra, musea, bedrijfsgebouwen, ziekenhuizen, overheden en organisaties.

✓ Lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren  ✓ Moeiteloze montage zonder gereedschap  ✓ Optionele ontwerp bijstand  ✓ Premium Roller Banner Hardware  ✓ Geschikt voor elke gebeurtenis  ✓ In huis printproductie