Roll Up Banners

Roll Up Banners

Roll-up banners de meest populaire display systemen. Lichtgewicht, eenvoudig mee te nemen en vrijwel overal te gebruiken.

Wij Zijn specialist in duurzame displays, waarvan u het beeld kunt wijzigen en met levenslang garantie op de hardware. 

Roll-up banners of kortweg roll-ups of rolbanners danken hun naam aan de manier waarop ze opgesteld worden: het interne veersysteem zorgt ervoor dat de banner uit de cassette wordt gerold, en opgespannen wordt door middel van de paal die op het systeem wordt geïnstalleerd.

Roll-up banners zijn al lang een populair en belangrijk marketinginstrument omdat ze kosteneffectief, herbruikbaar, aanpasbaar en ongelooflijk veelzijdig zijn. Bovendien zijn ze moeiteloos te monteren en te gebruiken, waardoor ze ideaal zijn voor zowel ervaringsdeskundigen als beginners.

Printolia biedt een volledig gamma, produceert snel in huis, en levert productgaranties.

Op de high-end roll-ups van het Zweedse merk Expolinc (Classic en Compact) bieden we een levenslange garantie op de hardware. De banners hiervoor worden geprint op hoogwaardig PVC-vrij materiaal dat gegarandeerd vlak hangt. Deze banners kunt u vervangen: u stuurt de rolbanners dan naar ons op en we monteren gratis uw nieuwe banner in het systeem.

De Roll-Up Solid is een professionele roll-up die stabiel staat op diverse ondergronden, en ideaal is voor meermaals gebruik tegen een betaalbare prijs.

Ons budget model de Roll-Up XT-1 is ideaal voor grote éénmalige oplages, aangezien de banner niet vervangen kan worden. De XT-1 wordt geleverd in een handige draagtas. 

Bij de Vigo Fabric Display Banners, wordt de print op textiel aangebracht. Je trekt de banner eenvoudig over het aluminium buizenframe. Bij een nieuwe bedrukking sturen we de banner naar u op, en kunt u deze zelf vervangen. De vigo Fabric Display is het ideale alternatief voor een roll-up banner, omdat je het textiel ook dubbelzijdig kan laten bedrukken. 

Roll-up banners worden veel gebruikt op events zoals congressen, beurzen en seminaries, maar zijn ook veelvuldig ingeschakeld in retail shops, op sportmanifestaties, in shopping centra, culturele centra, musea, bedrijfsgebouwen, ziekenhuizen, overheden en organisaties.

✓ Lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren  ✓ Moeiteloze montage zonder gereedschap  ✓ Optionele ontwerp bijstand 
✓ Premium hardware  ✓ Geschikt voor elke gebeurtenis  ✓ In huis printproductie