Roll Up Banners

Roll Up Banners

Roll Up Banners zijn de meest populaire display systemen. Licht van gewicht, makkelijk mee te nemen en vrijwel overal te gebruiken.

Wij zijn specialist in duurzame displays, waarvan u het beeld steeds kan wijzigen en met levenslange garantie op de hardware.

Roll-Up Banners of kortweg roll-ups of rolbanners worden uiteraard veel gebruikt op events zoals congressen, beurzen en seminaries, maar zijn ook veelvuldig ingeschakeld in retail shops, op sportmanifestaties, in shopping centra, culturele centra en musea, en in de gebouwen van bedrijven, overheden en organisaties.

De roll-up banners danken hun naam aan de manier waarop ze opgesteld worden: het interne veersysteem zorgt ervoor dat de banner uit de cassette wordt gerold, en opgespannen wordt door middel van de paal die op het systeem wordt geinstalleerd.

Deze displays zijn populair omdat ze in een mum van tijd kunnen opgesteld worden, en makkelijk mee te nemen zijn.

Expo-Etcetera biedt een volledig gamma, produceert snel in huis, en levert productgaranties.

Op de high-end roll-ups van het zweedse merk Expolinc (Classic en Compact) bieden wij een levenslange garantie op de systemen. De banners hiervoor worden geprint op hoogwaardig PVC-vrij materiaal, dat gegarandeerd vlak hangt. Deze banners kan u blijvend vervangen: u stuurt de rolbanners dan naar ons op en wij monteren gratis uw nieuwe banner in het systeem.

De Roll-Up Solid is eveneens een professioneel roll-up model, en de XT-1 is het budget model dat we aanbieden.

Bij de Vigo Fabric Display Banners, wordt de print op textiel aangebracht. Bij een nieuwe bedrukking sturen we deze naar u op, en kan u deze zelf vervangen.

 

7 producten

per pagina
  1. Roll-Up XT-1 Quickview
  2. Roll-Up Solid Quickview
  3. Roll-Up Compact Quickview
  4. Expolinc Pole System Quickview
  5. Vigo Fabric Banner Display Quickview
  6. Roll-Up Classic Quickview
  7. Roll-Up Maxi Quickview

7 producten

per pagina