Verzenden & Afhalen

Bij uw bestelling kan u aangeven of u de artikelen wenst af te halen of te laten bezorgen.
 
  • Afhaling bij Printolia, Kalkoven 1, 1820 Melsbroek kan doorlopend van maandag tot donderdag tussen 8u30 en 17u en op vrijdag van 8u30 tot 16u. Wij verzoeken u het bestelnummer mee te delen om de goederen in ontvangst te nemen.
  • Let op : nieuw adres sinds 11 december 2018 (500m voor het 'oude' gebouw.)
  • Bij levering geldt het opgegeven leveringsadres als bezorgadres. Dit hoeft niet gelijk te zijn aan het factuuradres. Bij ontvangst van de verzendnota mag u ervan uitgaan dat de artikelen de volgende werkdag tijdens kantooruren worden geleverd.
 
Verzendkosten

De verzendkosten worden berekend op basis van het totaalbedrag van uw bestelling (excl. BTW) en worden aangegeven tijdens de bevestiging van uw winkelmandje. Bij bestellingen met een factuurbedrag lager dan 1.000,00 euro (excl. BTW) wordt een verzendkost van 20,00 euro (excl. BTW) aangerekend voor levering op één adres in België.  Bestellingen met een factuurbedrag boven 1.000,00 euro (excl. BTW) worden gratis geleverd op één adres in België.
 
Indien er meerdere leveradressen zijn, dienen er ook meerdere bestellingen geplaatst te worden. Voor leveringen in het buitenland neemt u best contact met ons op.
 

Levertermijnen

De bestellingen worden geleverd binnen de voorziene termijn naargelang het product zoals opgegeven in de webshop, en dit na validatie van uw bestelling en ontvangst van de printklare bestanden. De levertijden die door Printolia gegeven worden, zijn altijd indicatief. De verantwoordelijkheid van Printolia kan niet weerhouden worden bij achterstand die tijdens het transport wordt opgelopen.
 
    • Voorbeeld 1: U bestelt vandaag, maar uw printklare bestanden zijn nog niet klaar. U levert dit slechts twee werkdagen later aan. De vermelde levertermijn begint dan te lopen vanaf het moment dat wij deze bestanden ontvangen hebben. 
    • Voorbeeld 2: Indien de vermelde levertermijn drie werkdagen bedraagt, zal reeds op de derde werkdag - te rekenen vanaf de goedkeuring van de printklare bestanden - de verzending ofwel de afhaling (vanaf 16.00u) kunnen plaatsvinden. Indien u voor verzending kiest, dan wordt het product op de derde werkdag verstuurd.
    • Voorbeeld 3: Als u een hoger aantal stuks bestelt, kan de levertermijn uitzonderlijk verlengd worden. U wordt hiervan verwittigd per e-mail. 

 

Gelieve steeds met ons contact op te nemen indien u uw zending niet binnen de voorziene termijn heeft ontvangen: info@printolia.eu .